NEREGULI LA SPITALUL DIN GĂEŞTI

NEREGULI LA SPITALUL DIN GĂEŞTI

GĂEŞTI, DÂMBOVIŢA

Situaţie alarmantă la Spitalul Orăşenesc Găeşti! Aparţinătorul unui pacient a filmat condiţiile în care era ţinută ruda sa. Mai exact, pe internet au apărut imagini cu perna veche, murdară şi ruptă, pe care a fost ţinut bolnavul, în perioada internării, dar şi tăvi vechi şi ruginite, în care s-ar prepara mâncarea pacienţilor. Imaginile au devenit virale, iar conducerea spitalului spune că situaţia s-a creat din cauza neglijenţei personalului de pe secţia respectivă.

Imaginile au fost surprinse în Secţia Interne a Spitalului Orăşenesc Găeşti şi au făcut furori în mediul on-line. La vederea acestora conducerea instituţiei medicale a mers imediat în control, iar situaţia s-a confirmat.

În spitalul de la Găeşti, fiecare secţie are lenjerie personalizată, pentru a nu ajunge dintr-o secţie în alta. Managerul spitalului recunoaşte faptul că această situaţie s-a creat din cauza neglijenţei personalului care a fost pe tura respectivă.

Personalul de pe secţia respectivă nu şi-a făcut datoria cu responsabilitate. Acea pernă veche, ruptă şi pătată nu a fost schimbată, cel mai probabil, din lene, întrucât în magazia spitalului există un stoc de astfel de produse noi.

Neglijenţa personalului a persistat şi după ce situaţia a fost făcută publică. Deşi au fost mustrate de conducerea spitalului, infirmierele au ascuns mizeria de pe saltea sub un cearşaf curat, fără să ţină cont de faptul că cel mai probabil vor veni în control şi reprezentanţii DSP.

Cât despre tăvile vechi şi ruginite, conducerea spitalului spune că nu au fost identificate în interior, până la acest moment.

Printre pacienţi şi localnici, părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte condiţiile din spital.

Conducerea spitalului spune că în ultimii ani s-au făcut investiţii mari în unitatea medicală şi că imaginile apărute în spaţiul public nu le fac deloc cinste. Tocmai de aceea, personalul responsabil va fi sancţionat corespunzător pentru ca, pe viitor, astfel de sutuaţii să nu se mai repete.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta