NEGOCIERI FĂRĂ REZULTAT – VIDEO

NEGOCIERI FĂRĂ REZULTAT – VIDEO

Medicii merg mai departe cu protestele. Negocierile pe care le au avut acestia cu reprezentantii celor doua ministere, cel al sanatatii si cel al finantelor, nu au dus la niciun rezultat. Promisiunile conform carora bugetul oferit sistemului sanitar va fi mult mai mare dar si cresterile salariale nu au convins medicii sa renunte la greva. Anagajatii sistemului sanitar considera ca declansarea grevei generale si demisia in bloc vor fi singurele metode prin carea Guvernul va intelege ca

Hotarati sa ceara conditii mai bune de munca, salarii mai mari dar si un procent de 6% din PIB, reprezentantii sistemului medical s-au intalnit cu oficialii Guvernului, chiar daca se afla in plin protest.  Mai bine de o suta de mii de cadre medicale au fost zilele acestea in greva japoneza.

Nemultumiti de faptul ca propunerile lor nu sunt luate in seama, reprezentantii medicilor si asistentilor au hotarat continuarea protestelor pana vor primi ceea ce revendica.

Dorita de medici, inca din luna septembrie, intalnitrea cu ministrul Sanatatii a suportat mai  multe reprogramari. Astfel, intrigati de amanarea negocierilor, angajatii din sistemul sanitar continua activitatea de strangere de semnaturi necesare pentru declansarea grevei generale din a doua jumatate a lunii noiembrie.

 

Negocierile au fost reprogramete pentru miercurea viitoare, discutii la care va lua parte si ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

 

Ilona Rotaru

Eduard Găiseanu

 

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta