NEATENȚIA O PUTEA COSTA VIAȚA

NEATENȚIA O PUTEA COSTA VIAȚA

O șoferiță din Alexandria a fost la un pas de tragedie după ce nu s-a asigurat la plecarea de pe loc. Autoturismul a fost izbit de o altă mașină care circula regulamentar. Ambii șoferi au suferit răni, iar femeia a fost transportată de urgență la spital.
Accidentul s-a produs pe strada Dunării din Alexandria. Un autoturism a fost lovit în plin, chiar pe partea șoferului, după ce femeia care se afla la volan a plecat de pe loc fără să se asigure. Șoferița avea mașina parcată pe trotuar, în apropiere de intersecția străzii Dunării cu strada 1 Decembrie. A vrut să intre pe șosea, însă nu a observat că venea un alt autoturism. Mașina în care se afla a fost izbită în plin.
În urma impactului, atât șoferița neatentă, cât și șoferul care circula regulamentar au fost răniți în zona capului. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean din Alexandria. Celălalt șofer a refuzat îngrijirile medicale, deși a spart parbrizul cu capul. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta