N-A SUPORTAT DUREREA DESPĂRŢIRII

N-A SUPORTAT DUREREA DESPĂRŢIRII

Durerea despărţirii de soţia care i-a fost alături mai bine de 20 de ani şi distanţă faţă de cei trei copii ai săi l-au împins spre moarte pe un bărbat de 45 de ani din localitatea dâmboviţeană Suţa Seacă. Acesta a decis să-şi pună capăt zilelor într-o anexă gospodărească. A fost găsit fără viaţă de fratele său, iar rudele şi prietenii sunt şocaţi de vestea primită.

Într-o anexă gospădărească. Aici a ales bărbatul de 45 de ani să-şi pună capăt zilelor. Fratele său a fost cel care a descoperit trupul neînsufleţit, dar era deja prea târziu.

Unul dintre prietenii bărbatului, cu care acesta lucra pe şantier, spune că duminică ar fi avut ultima discuţie cu fosta soţie, iar marţi seara a recurs la gestul extrem.

Oamenii din sat, vecinii, dar şi cei care l-au cunoscut pe bărbat au doar cuvinte de laudă la adresa lui.

În urma sa, bărbatul nu a lăsat niciun bilet prin care să-şi explice gestul, ci doar multă durere şi multe semne de întrebare şi trei copii adolescenţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, care acum aveau cea mai mare nevoie de sfaturile tatălui. Aşa cum cere procedura, în acest caz poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta