MOȘ CRĂCIUN EȘTI TU, O CAMPANIE DE SUCCES

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Mos Craciun a facut fericiti zeci de copii din cumuna dambovitena Ulmi! Majoritatea micutilor fac parte din familii modeste, unde Mosul nu a ajuns de fiecare data. Cei mici i-au trimis scrisori si l-au asteptat cu sufletul la gura, cu speranta ca de aceasta data nu ii va ocoli. Si asa a fost! Mosul a poposit la Ulmi incarcat cu cadouri! Fiecare copil a primit exact ce i-a cerut Mosului, si asta cu ajutorul unor oameni cu suflet, care n-au stat nepasatori si au dorit sa contribuie la campania Mos Craciun esti Tu, campanie initaiata de catre primarul Bogdan Tita!

Mosul a sosit la Ulmi incarcat cu cadouri. Spiridusii lui au fost oamenii cu suflet care au contribuit la campania Mos Craciun esti tu, initiata de primarul Bogdan Tita. Fiecare copil, la care pana acum mosul nu a mai venit, i-a trimis scrisoare, iar Mosul nu a stat pe ganduri si le-a adus exact ce si-au dorit. Pana sa primeacsa cadourile, copii au ascultat un frumos recital de colinde sustinut de un grup de tineri din localitate.
Apoi a sosit momentul cel mare! Mosul a chemat la el fiecare copil si a impartit toate darurile.
Mosul a poposit la Ulmi in urma cu cateva zile si pana acum a impartit daruri la toti copiii din scolile si gradinitele din localitate. Primarul Bogdan Tita spune ca aceasta campanie s-a dovedit a fi un real suscces si a reusit sa aduca zambetul pe fetele micutilor. Edilul le-a promis copiilor ca Mos Craciun esti Tu se va desfasura in fiecare an in comuna Ulmi.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri