MOȘ CRĂCIUN A VENIT CU AUTOSCARA POMPIERILOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Pompierii dâmbovițeni le-au oferit o zi de neuitat unor copii care provin din medii defavorizate. Aceștia l-au adus pe Moș Crăciun cu autoscara de intervenție și le-au pregătit cadouri celor 100 de micuți precum și o invitație la film. Gestul lor i-a impresionat pe copii care nu fusesera niciodată la cinematograf.
Moș Crăciun-pompier le-a oferit copiilor o surpriză. Nu a mai venit pe horn, ci a coborât alături de ei cu autoscara de intervenție a pompierilor dâmbovițeni. 100 de micuți din familii defavorizate din Dragodana, Dragomirești și Gura Ocniței au avut o zi de neuitat.
Ca şi anul trecut, Moş Crăciun-pompier le-a făcut o surpriză copiilor. Le-a pregătit daruri cu ajutorul pompierilor și apoi i-a invitat pe toți să vizioneze un film de animaţie 3D la cinematograf. Mulți dintre ei nu mai fuseseră niciodată la film.
Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa, împreună cu Asociaţia “Salvatorii Dâmboviţeni” au complotat cu bătrânelul darnic și au ajuns și la copiii care nici nu mai sperau că moșul îi va vizita anul acesta.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri