MOȘ CRĂCIUN A ÎMPĂRȚIT DARURI LA TÂRGOVIȘTE

MOȘ CRĂCIUN A ÎMPĂRȚIT DARURI LA TÂRGOVIȘTE

Ca să aibă timp să ajungă la toți copiii cuminți, Moș Crăciun a poposit anul acesta mai devreme la Târgoviște. Însoțit de un alai de spiriduși, cu sania bine ancorată, moșul a pornit cu parada de la Teatrul Tony Bulandra pe bulevardele din municipiu și s-a oprit în Orașelul lui Moș Crăciun amplasat pe Platoul Prefecturii. Doamna Crăciun i-a fost alături și împreună au salutat toți copiii prezenți. Timp de trei zile moșul a oferit daruri copiilor care i-au pregătit poezii și cântece. De pe 17 decembrie și până pe 21 decembrie, copiii vor fi așteptați de Moș Crăciun și Crăiasa Zăpezii și la primăria Târgoviște.
Alaiul lui Moș Crăciun a plecat și în acest an din fața Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște. Aici și-a făcut apariția bătrânelul simpatic alături de doamna Crăciun și spiriduși. Sute de copii au venit să-l vadă și au pornit cu el în paradă prin oraș. Această fetiță a vrut neapărat să-l însoțească în sanie.
Alte câteva sute de micuți l-au așteptat pe Platoul Prefecturii. Știau foarte bine ce-și doresc, așa că nerăbdarea și-a spus cuvântul. Unii au ținut să verifice lista de dorințe pe ultima sută de metri, alții l-au strigat și i-au cântat.
Timp de trei zile moșul a rămas pe platoul Prefecturii pentru a împărți daruri.
În perioada 17-21 decembrie Moș Crăciun și Crăiasa Zăpezii se vor muta la Primăria Târgoviște unde vor aștepta alți copii cuminți.

Comenteaza

comentarii

reclama ta