MOARTE SUSPECTĂ LA I.L.CARAGIALE

MOARTE SUSPECTĂ LA I.L.CARAGIALE

Moarte suspectă în comuna dâmboviţeană I.L.Caragiale! Un bărbat de 54 de ani a fost găsit mort în pădure de către o vecină. Se pare că bărbatul ar fi avut parte de un sfârşit violent. Iniţial, rudele au crezut că acesta a fost bătut şi împuşcat, însă, urmele de pe corpul său par a fi, mai degrabă, răni provocate de un animal sălbatic.

Iniţial, poliţiştii au anunţat că în zona Pădurii Negre a fost găsit un cadavru care nu prezenta urme vizibile de violenţă. La faţa locului, însă, au constatat că bărbatul a avut parte de o moarte cruntă. Familia victimei a povestit că bărbatul plecase de dimineaţă la cules de brânduşe şi îl suspectează pe pădurar de săvârşirea unei crime.

Oamenii legii au fost însoţiţi de mascaţi cât timp a durat cercetarea la faţa locului, întrucât zona este frecventată de grupuri de romi.

Se fac în continuare cercetări pentru a se stabili în ce împrejurări a murit bărbatul. Din primele informaţii se pare că acesta ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un mistreţ, bărbatul având pe corp mai multe răni, care nu ar fi fost cauzate de împuşcături.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta