MINORĂ VIOLATĂ LA TITU

MINORĂ VIOLATĂ LA TITU

Un alt caz grav a ieşit la iveală în oraşul dâmboviţean Titu! O copilă de 16 ani, din satul Dâmbovicioara, a fost violată, în vara anului 2017, de un individ de 31 de ani, care a chemat-o la el acasă să-i facă curăţenie. Acum, individul a ajuns pe mâna poliţiei. La fel şi mama, mătuşa şi bunica fetei, care în loc să anunţe autorităţile au favorizat făptuitorul.

Elena, o copilă de doar 16 ani, a fost chemată de individ în locuinţa sa pentru a-i face curaţenie. Fata a mers fără să-şi dea seama că bărbatul i-a pus gând rău. Rudele spun că mai fusese în casa tânărului, pe post de menajeră. În acea perioadă, minora locuia cu bunica sa, cea care şi-a dat seama că fata a păţit

Actualul soţ al femeii i-a spus că după această întâmplare copila nu mai poate rămâne în casa lui. Astfel că, minora a mers cu tatăl său la o mătuşă. În ciuda sfaturilor mamei şi ale mătuşii să îl ierte pe agresor, minora a depus plângere la poliţie, sprijinită de tatăl său.

Acum, bărbatul, bănuit de comiterea infracţiunii de viol, împreună cu cele trei femei care au favorizat făptuitorul, au ajuns pe mâinile anchetatorilor. Individul nu a dat semne că ar regreta fapta comisă, ba chiar a avut un limbaj extrem de agresiv la adresa jurnaliştilor.

Individul este cunoscut ca fiind extrem de agresiv, oamenii se tem de el şi spun că doar el face legea în zonă. Rudele cred că femeile au încercat să influenţeze fata să tacă din gură, iar apoi să-şi retragă plângerea de frică.

Împotriva celor trei femei a fost dispusă măsura controlului judiciar. Bărbatul a ajuns în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Individul a mai fost închis în trecut, ieşind din închisoare cu puţin timp înainte să o violeze pe minora de 16 ani.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta