MINIVACANŢĂ LA URGENŢE

MINIVACANŢĂ LA URGENŢE

Minivacanţa de Rusalii nu a fost la fel de frumoasă pentru toată lumea. Mii de persoane din Regiunea Muntenia Sud au ajuns la spital în zilele libere, cu diferite afecţiuni. Nici poliţiştii şi nici pompierii nu au fost mai liniştiti. Peste o sută de dâmboviţeni s-au ales cu dosare penale, iar echipajele SMURD au intervenit la peste 150 de cazuri.

Au fost zile de foc la Departamentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Judeţean din Târgovişte, în cele cinci zile de minivacanţă. Într-un interval de 102 ore, între 1 şi 6 iunie, peste 1 400 de persoane au solicitat îngrijiri medicale de specialitate.

În ceea ce priveşte structura patologică, în cele cinci zile libere s-a format o adevărată „enciclopedie” medicală, pornind de la decompensările afecţiunilor cronice, respiratorii, oncologice, continuând cu infecţiile acute.

Poliţiştii dâmboviţeni au intervenit la peste 200 de sesizări venite din partea cetăţenilor şi au întocmit 106 dosare penale.

În aceeaşi perioadă, echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 168 cazuri medicale.

Comenteaza

comentarii

reclama ta