MINIVACANŢĂ FINALIZATĂ LA URGENŢE

MINIVACANŢĂ FINALIZATĂ LA URGENŢE

Excesele alimentare si de alcool i-au trimis pe petrecareti direct la spital dupa minivacanta de 1 mai. . Mii de pesoane, din regiunea Muntenia Sud au ajuns la urgente, dupa ce fie au exagerat cu mancarea sau bautura, fie s-au accidentat in minivacanta, fie ca aburii alcoolului le-au luat mintile si au incercat sa rezolve toate problemele cu pumnii, picioarele şi chiar cutitele.

Peste 700 de dâmboviţeni au avut nevoie de îngrijirile de specialitate ale medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, în cele trei zile presărate cu grătare, bere şi voie bună. Minivacanţa nu le-a priit tuturor celor care au vrut să profite de week-end-ul prelungit pentru a se distra.

Structura patologică a pacienţilor a fost una diversificată, dar cele mai multe prezentări la UPU au fost generate de probleme digestive sau etilism acut.

Medicii recomandă tuturor să  fie ponderaţi în ceea ce priveşte alimentaţia sau consumul de băuturi alcoolice, de fiecare dată când vor să petreacă. În plus, specialiştii atrag atenţia să nu ignorăm hidratarea în această perioadă. Se recomandă consumul a doi litri de lichide pe zi.

Comenteaza

comentarii

reclama ta