MINIVACANŢA DE 1 IUNIE LA DISNEYLAND

MINIVACANŢA DE 1 IUNIE LA DISNEYLAND

Următoarea minivacanţă de cinci zile se apropie cu paşi repezi, iar ofertele turistice sunt de nerefuzat. Pentru că minivacanţa începe chiar de Ziua Copilului, Nice Tour Holiday oferă pachete turistice pentru Disneyland şi Logoland.

Pachetele turistice sunt făcute pentru patru nopţi de cazare şi includ şi taxele de intrare la parcurile de distracţie pentru toţi membrii familiei. Un alt parc de distracţii atractiv este Legoland, din Germania. Pentru acesta preţurile sunt mult mai avantajoase, aproximativ la jumătate comparativ cu Disneyland. Cei care nu vor să sărbătorească neapărat Ziua Copilului, pot alege destinaţii de vacanţă în Bulgaria.

Preţul este de 190 de euro pe apartament, întrucât la complexul hotelier turiştii beneficiază de apartamente pentru cazare. În plus, Nice Tour Holiday asigură clienţilor şi transportul până la aeroport şi la plecare şi la întoarcerea în ţară. Cei care sunt interesaţi de pachetele turistice pot afla mai multe informaţii de la reprezentanţii Nice Tour Holiday. În municipiul Târgovişte, agenţia poate fi găsită chiar în centru, pe Bulevardul Mircea cel Bătrân.

Comenteaza

comentarii

reclama ta