MINIVACANȚĂ CU SFÂRȘIT TRAGIC

MINIVACANȚĂ CU SFÂRȘIT TRAGIC

Minivacanța de 1 mai s-a sfârșit tragic pe autostradă. Un șofer a murit și mai multe persoane au ajuns la spital în stare grava în urma a două accidente petrecute pe A1 și autostrada Soarelui. Pe autostrada București-Pitești o motocicletă s-a ciocnit cu un autoturism și șoferul a murit. În drum spre casă de la mare patru mașini s-au ciocnit și șapte persoane au fost rănite în zona localității Lehliu-Gară.

Trei persoane au fost rănite grav, între care una este inconştientă, după ce un autoturism şi o motocicletă s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Conducătorul auto și-a pierdut viața, iar pasagerul din auto și motociclistul sunt răniți grav. Tragedia s-a produs la km 28 în zona localității Bolintin Vale. Traficul a fost întrerupt atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală.

Traficul a fost blocat, timp de două ore și pe A2 Bucureşti – Constanţa, sensul de mers către București, la kilometrul 64, ca urmare a unui accident auto. Mai multe mașini s-au tamponat. Şapte persoane au fost rănite în accidentul din zona localităţii Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi. Toate au fost transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară. La intervenţie au participat trei autospeciale de la SAJ şi unul de la SMURD.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier a fost deviat de la Drajna. În jurul orei 19.00, centrul Infotrafic al Poliției Române a precizat că traficul pe Autostrada Soarelui s-a reluat.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta