MIEREA CREȘTE IMUNITATEA, DAR ATENȚIE LA CEA CONTRAFĂCUTĂ

MIEREA CREȘTE IMUNITATEA, DAR ATENȚIE LA CEA CONTRAFĂCUTĂ

De salcâm, tei sau polifloră, mierea este unul dintre cele mai căutate produse în această perioadă. Pentru că este un bun energizant, întărește sistemul imunitar și are efect antibacterian, mierea este ideală pentru a menține sănătatea în perioada rece în care virozele și gripa sunt cele mai mari pericole. Mulți sunt însă păcăliți de reclamele false și prețul redus și cumpără miere artificială care nu are niciun beneficiu. Apicultorii vin cu sfaturi pentru a nu cădea în capcană.

Mierea și lămâia sunt cele mai căutate produse în această perioadă. Cei care apelează la tratamente naturiste au luat cu asalt magazinele pentru a-și face provizii. Mierea are proprietăți antibacteriene și reduce inflamația apărută la nivelul gâtului. Lămâia conține vitamina C și ajută sistemul imunitar să lupte împotriva infecțiilor. Combinația perfectă în perioada virozelor și gripei. Apicultorii ne recomandă să fim atenți la produsele pe care le alegem. Mierea contrafăcută nu prezintă nicio aromă, poate fi separată în straturi și este limpede, fără pic de impurități. Mierea naturală are o aroma specifică și prezintă impurități naturale.

Ceaiurile ar trebui consumate în cantități mari, însă atenție: trebuie să fie calde, nicidecum fierbinți, altfel ne irităm gâtul mai tare. Ceaiul de lămâie cu miere este recomandat pentru a întări sistemul imunitar.

Mierea are și antioxidanți și ajuta organismul nostru să absoarbă și să păstreze calciul și magneziul, ce ne sunt de ajutor în construirea unui sistem imunitar puternic.

Comenteaza

comentarii

reclama ta