MICROBUZ ÎN FLĂCĂRI. PROPRIETARUL SE PREGĂTEA SĂ PLECE ÎN STRĂINĂTATE

MICROBUZ ÎN FLĂCĂRI. PROPRIETARUL SE PREGĂTEA SĂ PLECE ÎN STRĂINĂTATE

Un microbuz cuprins de flăcări la Cîmpulung Muscel ,în Argeş este acum tocmai bun de predat la fier vechi. Incendiul a fost stins de pompieri în 20 de minute, cauza probabilă a acestuia fiind un scurtcircuit la instalaţia electrică. La sosirea echipajului,maşina ardea violent, focul fiind favorizat de prezenţa materialului combustibil din interior.
Incidentul a avut loc lângă centura ocolitoare a municipiului Câmpulung Muscel. Proprietarul microbuzului se întorsese cu maşina de la spălătorie şi o parcase în curtea casei, urmând să plece în cursă, peste hotare, moment în care maşina a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul violent a cuprins şi remorca pentru bagaje şi ameninţa să se extindă la casă, iar proprietarul, ajutat de câţiva vecini, a scos autoutilitara din gospodărie şi a îndreptat-o spre pârâul care curge prin faţa casei. A rămas suspendată pe malul apei şi acolo au intervenit pompierii pentru stingerea flăcărilor. La sosirea echipajului, întreaga maşină ardea violent, focul fiind favorizat de prezenţa materialului combustibil din interior.
Pompierii argeşeni au acţionat rapid, dar autovehiculul a fost distrus în proporţie de 95%,iar ancheta reprezentantilor ISU Arges indică faptul că focul a fost provocat de un scurt-circuit la instalaţia electrică a maşinii.

Comenteaza

comentarii

reclama ta