,,MEȘTERUL’’ MANOLE ȘI… ZĂPADA

,,MEȘTERUL’’ MANOLE ȘI… ZĂPADA

Face ce face Baba Dochia si ori de cate ori isi scutura cojoacele reuseste sa surprinda autoritatile nepregatite. A fost de ajuns sa ninga doua zile in judetul Dambovita pentru ca zeci, sute de kilometri de drumuri sa fie inchise din cauza incapacitatii unora de a-si face treaba. Atat firmele de profil aflate in subordinea adminsitratiilor locale si judetene, cat si cele private, si-au demonstrat neputinta in lupta cu natura. Cu toate acestea, reprezentantii acestor doua tabere pozeaza in sfinti si arunca vina unii pe altii pentru situatia creata.

Despre problemele create de zapada cazuta in ultimele zile au discutat si Adriana Raceanu si Ion Obagila impreuna cu invitatii lor la emisiunea Dosarele MDI de luni. Unul dintre invitati, Adrian Macarie, repezentant al unei firme de deszapezire, a afirmat ca aceasta activitate este gestionata de oameni incompetenti si l-a dat ca exemplu pe directorul SC LDP Dambovita, Alin Manole.

De partea cealalta, Alin Manole spune ca o mare parte din vina pentru situatia creata pe drumurile judetului Dambovita ar apartine firmelor de deszapezire care nu si-au onorat contractele. Printre acestea se numara si societatea reprezentata de acuzatorul sau, Adrian Macarie.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta