MECI PIERDUT, ANTRENOR DEMIS

MECI PIERDUT, ANTRENOR DEMIS

20 de puncte avans a avut BCMU FC Argeș în minutul 32 al meciului cu CSM CSU Oradea, dar cu toate acestea a reușit cumva să piardă uluitor! Ex-campioana a revenit fantastic, a dus partida în prelungiri cu un coș de 3 puncte marcat pe o gravă greșeală din partea băncii tehnice, după care a câștigat cu 98-93. Înfrângerea i-a fost fatală antrenorului Hristu Șapera, care a fost demis la vestiare de conducerea clubului.
Cu 8 minute și 12 secunde înainte de final, gazdele conduceau cu 71-51 și se părea că vor obține abia a doua victorie din TOP 6. Culmea este că în primele două minute ale acestui ultim sfert, oaspeții păreau căzuți la pământ, continuând degringolada în care se aflau. Au început sfertul 4 cu o aruncare air-ball (mingea nu atinge panoul), care se vede foarte rar la nivelul acesta, apoi au încasat un 6-0 scurt, care a dus scorul la 71-51. Când toată lumea se felicita și era mai fericită, antrenorul Oradei, Cristi Achim, a schimbat strategia în apărare. A fost momentul care a derutat total jocul extrem de bun al Piteștiului de până atunci. Brusc, cei mai buni marcatori nu au mai reușit să se elibereze la aruncări, circulația mingii a avut de suferit și s-au irosit câteva atacuri chiar fără ca să se arunce la coș. Gafa lui Șapera care a pus capac. Hristu Șapera nu a avut inspirația de a cere jucătorilor săi să facă fault, Oradea și-a pregătit atentă atacul și a finalizat cu o aruncare de 3 puncte a lui Gajovic, egalând nesperat: 81-81. De aici s-a pierdut jocul.
Hristu Șapera a fost demis de la cârma echipei BCM U FC Argeș Pitești. Anunțul a fost făcut de argeșeni la scurt timp după meciul pierdut.
Alexandru Ziguli va fi antrenor principal interimar, ajutat fiind de Liviu Dumitru. Fiul fostului mare tehnician român George Ziguli va avea obiectivul de a salva ce mai este de salvat din acest sezon.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta