MAȘINĂ FURATĂ DIN SPĂLĂTORIE

MAȘINĂ FURATĂ DIN SPĂLĂTORIE

Un autoturism Audi a fost furat de la o spălătorie din cartierul piteștean Găvana, chiar de către un angajat al firmei respective. Patronul spălătoriei a declarat că a constatat furtul dimineața, atunci când a venit la firma și a văzut că mașina nu se mai afla la spălătorie. Omul păgubit a lansat un anunț pe internet, spunând că oferă recompensă pentru găsirea mașinii.

Bărbatul din Pitești a rămas interzis după ce mașina i-a fost furată din spălătorie. A depus plângere la poliție, dar nu i-a spus soției despre incident în speranța că hoțul va fi prins. Culmea este că știe și cine i-a furat autoturismul. Mașina furată este un Audi A4 în valoare de 17 mii de euro.

Furtul a avut loc in urmă cu doua nopți din spalatorie,iar   patronul spălătoriei l-a sunat de dimineață și a spus că mașina a dispărut. Un angajat a plecat pur și simplu cu ea.

Hoțul, Sergiu Constantin Florin, în vârstă de 37 de ani, este din Slatina. Patronul spune că angajatul nu a provocat niciodată vreun incident la locul de muncă, deși știa că acesta are probleme cu legea, mergând lunar la Poliție pentru a da cu subsemnatul. Sergiu Constantin Florin are un copil, iar de la o vreme, așa cum povestește patronul spălătoriei, ar avea o relație cu o femeie pe care ar fi dorit să o impresioneze. Patronul bănuiește că tocmai acesta ar fi fost motivul pentru care angajatul ar fi furat mașina din spălătorie. Mai mult decât atât, bărbatul nu avea permis de conducere, dar acest lucru nu l-a împiedicat să fure mașina.

Cei care au informații cu privire la acest incident sunt rugați să sune la 112.

Comenteaza

comentarii

reclama ta