MĂRTURII DIN „SALONUL GROAZEI”

TITU, DÂMBOVIŢA

Apar mărturii şocante ale unui martor, care l-a văzut pe militar ieşind din salon, după ce şi-a înjunghiat iubita. Martorul spune că fata era încă în viaţă, când a văzut-o, dar s-a stins în doar cateva clipe, din cauza loviturilor brutale. La doar câţiva metri era şi tatăl fetei în momentul de groază, dar şi-a găsit copila fără viaţă. Rudele Alexandrei susţin că tragedia putea fi evitată dacă poliţiştii din Titu interveneau la timp în acest caz, însă declaraţiile tinerei, referitoare la agresivitatea militarului, nu au fost niciodată luate în seamă. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Un tânăr era în parcare în momentul în care militarul şi-a pândit iubita şi s-a năpustit asupra ei cu cuţitul, în salonul de înfrumuseţare. Băiatul spune că militarul i-a atras atenţia când a ieşit din salon şi a încercat să îşi acopere faţa. Pentru că era multă agitaţie în jur, de curiozitate, a mers şi el la faţa locului, iar imaginea l-a şocat.

La câţiva metri distanţă se afla şi tatăl fetei, într-un supermarket din apropierea salonului. Alexandra plecase de o săptămână de la iubitul ei şi era nevoită să iasă însoţită din casă, pentru a evita agresivitatea militarului Florin Oprea.

Rudele fetei spun că de câte ori copila a mers la poliţie declaraţiile ei nu au fost luate în seamă de autorităţi.

În urmă cu mai bine de o lună, jandarmii au intervenit într-o ceartă dintre cei doi. Ţipetele, care se auzeau din locuinţă, erau atât de puternice, încât au atras atenţia patrulei de jandarmi, iar bărbatul a primit atunci doar o amendă de 500 de lei.

Agresvitatea militarului a persistat, ba chiar a provocat o adevărată tragedie. Şi-a lovit iubita cu atâta sete, încât nu a mai putut fi salvată de medici.

În cazul militarului care şi-a omorât iubita, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dâmboviţa spun că nu au fost înregistrate plângeri, care să denunţe comportamentul agresiv al lui Florin Oprea, însă rudele fetei ucise îi contrazic.

Tânăra a fost de mai multe ori la poliţie, însă, în zadar. La fel susţine şi fosta soţie a militarului, care a fost supusă la acelaşi tratament violent de către bărbat. Aceasta are chiar şi un certificat medico-legal, care confirmă faptul că a avut leziuni în urma bătăilor primite, certificat care a ajutat-o să divorţeze de Florin Oprea şi să obţină custodia pentru fetiţa pe care o au împreună. În document este specificat faptul că femeia a fost dusă cu ambulanţa la spital, însoţită de un reprezentant al Poliţiei Titu. Prezenţa omului legii la spital, alături de femeia bătută, impunea o autosesizare în acest caz a Poliţiei Titu, fapt care nu s-a întâmplat, mai ales pentru că femeia a sesizat autorităţile la acea vreme prin apel la numărul unic de urgenţă 112. În urma declaraţiilor fostei soţii, dar şi ale rudelor fetei ucise, apărute în spaţiul public, „conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a dispus efectuarea de verificări… Verificările sunt efectuate de politiştii Biroului Control Intern. În cazul în care vor fi constatate nereguli vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare.”, se arată într-o informare IPJ Dâmboviţa.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta