MARE ATENŢIE PE DRUMURILE DIN MUNTE!

MARE ATENŢIE PE DRUMURILE DIN MUNTE!

MUNŢII BUCEGI

Mare atenţie daca vă aventuraţi pe drumurile montane! În Munţii Bucegi ninge abundent, iar stratul de zăpadă este din ce în ce mai consistent. Cine vrea să se bucure de sezonul hibernal, trebuie să aibă maşina echipată corespunzător pentru condiţii de iarnă, altfel, riscurile sunt destul de mari pe drumurile dintre versanţi.

Cine şi-a prelungit concediul din sezonul geros şi vrea să se bucure de zăpadă ca în poveşti nu trebuie să uite de riscurile la care se expun pe drumurile montane. Stratul gros şi proaspăt de zăpadă face înaintarea imposibilă în anumite situaţii, mai ales dacă maşina cu care încercaţi să ajungeţi în vârf de munte nu este echipată corespunzător. Astfel că jandarmeria montană are câteva recomandări pentru iubitorii de munte, dar şi de aventură.

În cazul în care, în ciuda echipamentelor de iarnă, vă aflaţi în imposibilitatea de a vă continua deplasarea puteţi apela la Jandarmeria Montană sau la salvamontişti, prin numărul unic de urgenţă 112. Mare atenţie şi la avalanşe dacă vă aventuraţi în drumeţii pe munte.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta