LUNI DE FOC PENTRU ROMÂNIA

LUNI DE FOC PENTRU ROMÂNIA

Profesorul Streinu Cercel trage un semnal de alarma in ceea ce priveste evolutia coronavirusului in Romania.

„Ceea ce ne preocupa este nivelul de întoarcere din Spania, Israel, omaeni care aduc noi infectii. Practic din momentul în care a aparut cuvântul pandemie, toate tarile sunt pe rosu”, a mentionat dr. Streinu Cercel.

În cazul noului coronavirus, medicul spune ca este nevoie de 21 de zile de spitalizare.

"Este o situatie iesita din comun. Vorbim despre un nou microorganism cu efecte necunoscute. Daca ne uitam ce s-a întâmplat în Italia peste noapte, ne punem semne de întrebare", a spus directorul Institutului "Matei Bal?".<!-- @page { margin: 0.79in } PRE.western { font-family: "Times New Roman", serif } PRE.cjk { font-family: "NSimSun", monospace } P { margin-bottom: 0.08in } -->
Doctorul a amintit ca Guvernul României a alocat 2 la suta din PIB numai pentru aceast? problema de pandemie.Medicul Adrian Streinu Cercel avertizeaza ca va mai exista înca un val de contaminari cu coronavirus.

"Va mai urma un al doilea val care va fi în toamna. Primul val va fi dupa Paste. Sistemul este ca un dromader. Capul camilei este o crestere usoara, dupa care urmeaza o perioada de acalmie, o incubatie. În aceasta perioada sunt cei care au venit din Spania, Israel, care contamineaza il împrastie.Urmeaza cocoasa propriu zisa" 
Dr. Adrian Streinu Cercel a mentionat ca "la tara avem o populatie îmbatrânita, iar accesul la apa si sapun este derizoriu". 
"Daca ne vom duce sa ne pupam, lucrurile nu vor merge bine. Trebuie sa ne oprim la poarta, respectiv la usa apartamentului". Daca nu întelegem sa facem asta benevol, o vom face fortat", a spus medicul Adrian Streinu Cercel.

Comenteaza

comentarii

reclama ta