LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ

LUCRĂRI DE MÂNTUIALĂ

Nu doar că a rămas fără acoperişul făcut de mântuială, dar s-a trezit şi cu apartamentul distrus de ploi! Este cazul unei femei din municipiul Târgovişte, care locuieşte în blocul al cărui acoperiş a fost smuls de vijelia de la sfârşitul lunii iunie. Autorităţile s-au apucat de lucrări abia după opt zile de la eveniment, timp în care a plouat ca afară în apartamentul femeii. Aceasta este indignată de atitudinea autorităţilor municipale de acum, dar şi de la momentul construcţiei acoperişului, când femeia a anunţat în nenumărate rânduri că este o lucrare prost făcută.
Furtuna puternică a lovit Târgoviştea în data de 27 iunie 2017. De atunci, doamna Gabriela, sigura locatară de la ultimul nivel al blocului, se uită cu teamă la tavanele îmbibate de apă.
În apartamentul femeii a plouat continuu o zi şi o noapte. Aceasta a stat cu ligheane şi oale prin casă, în încercarea de a-şi salva bunurile.
Pentru că în urmă cu şapte ani a contribuit financiar la reabilitarea blocului, suportând o cotă parte ca lacatar, femeia a urmărit cu atenţie lucrările şi a semnalat autorităţilor faptul că acestea nu sunt calitative.
De parcă nu ar fi fost de ajuns lucrările de mântuială, teama simţită de femeie în momentul vijeliei, când acoperişul s-a desprin în totalitate şi reparaţiile pe care va fi nevoită să le suporte din propriul buzunar, muncitorii au lăsat în urma lor un adevărat dezastru în podul blocului. Toată ţigla veche, pe care au înlocuit-o cu tablă în urmă cu şapte ani şi resturi de materiale au fost aruncate în pod, spre indignarea locatarilor.
Mizeria din pod este un adevărat focar de infecţie, chiar în centrul oraşului şi generează un miros greu de suportat, iar locatarii nu pot interveni pentru că autorităţile trebuie să stabilească ce se va întâmpla cu ţigla, iar constructorul era obligat să lase locul curat. Pentru că firma de execuţie nu a fost monitorizată de Primăria Târgovişte, în momentul reabilitării blocurilor, muncitorii şi-au făcut de cap şi au lucrat în bătaie de joc. Locatarii speră ca măcar în cel de-al doisprezecelea ceas, autorităţile municipale să reacţioneze şi să îşi facă treaba în mod responsabil.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta