LORELAI SI-A IMPLINIT UN VIS

LORELAI SI-A IMPLINIT UN VIS

Lorelai, fetita fara maini care a uimit o tara intreaga, si-a implinit un vis! A urcat pe o scena adevarata, in fata a sute de oameni si a cantat cu vocea ei de inger. Lorelai si-a lansat primul album la Festivalul „Iedera, un colt de rai” si a primit ropote de aplauze. Cel mai emotionant moment a fost pentru ea cand a fost prezentata de Lala Band. Tinerii artisti au ramas impresionati de povestea ei si au tinut sa o sustina, la lansarea primului ei album.

Lorelai a asteptat mult acest moment. A visat tot timpul sa cante. Dupa ce si-a lansat prima carte, a simtit ca poate nu i-a dedicat suficient timp unei alte mari pasiuni: muzica. Asa a luat nastere primul ei album. Jumatate din piese sunt compuse chiar de ea. Emotiile au fost mari pentru fetita minune. A urcat pe o scena si a cantat in fata a sute de persoane. Toti cei care au venit la Festivalul „Iedera, colt de rai” au ramas insa impresionati de Lorelai si au rasplatit-o cu aplauze. Fetita si-a facut si noi prieteni. A fost prezentata pe scena de Lala Band! Tinerii au fost induiosati de povestea acestui copil minune si au vrut sa o sustina. Ei au fost cei care i-au inmanat si premiul. Lorelai a castigat locul I la festival.

Petrecerea a continuat apoi la Iedera. Trupa Lala Band a cantat pentru Lorelai si pentru toti dambovitenii care au venit sa se distreze la festival.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Comenteaza

comentarii

reclama ta