LOCUIEŞTE ÎNTR-UN SICRIU

LOCUIEŞTE ÎNTR-UN SICRIU

Un bărbat din Ialomiţa şochează de ani buni vecinii şi pe toţi cei care ajung să-l cunoască. Omul şi-a transformat gospodăria în cimitir şi doarme într-un coşciug. Totul a pornit de la o situaţiă banală. Din cauza unor probleme la coloană a fost nevoie să îşi facă un pat pe care să aibă mai multe straturi pe care să doarmă. Încet-încet, omul a devenit singuratic şi spune că toate crucile şi semnele făcute în casă şi curte îl feresc de rele.
Viorel Stoian are 63 de ani și locuiește în satul Cosâmbești din Ialomiţa. De 11 ani nici nu mai știe cum este să dormi într-un pat adevărat. În urmă cu mai bine de un deceniu a renunțat la acest confort și si-a construit singur un coșciug. Omul spune că a fost nevoit să facă asta din cauza problemelor de sănătate pe care le are la coloana vertebrală.
Bărbatul și-a transformat gospodăria într-un cimitir plin de cruci, care să-l ferească, spune el, de rele. A făcut semnul crucii pe garduri, casă, pe hambar, pe copaci și pe tavan.
Soția și copiii l-au părăsit și n-au mai vrut să audă de el. Omul spune că este un artist, mai scrie versuri, mai cântă la chitară şi astfel alungă singurătatea.
sursa:TVIALOMITA.RO

Comenteaza

comentarii

reclama ta