LIGA A II-A CU 20 DE ECHIPE?

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Sezonul 2017-2018 al Ligii a II-a ar putea incepe cu 20 de echipe. Cu o singura conditie: Federatia sa o reprimeasca in campionat, pentru a doua oara la rand, pe Metalul Resita, retrogradata la finalul intrecerii.

FC Braşov e singurul club care nu s-a înscris, fiindcă se va desfiinţa în această vară. În schimb, Metalul Reşiţa, retrogradata din Liga 2 care încă se află în activitate, e cea de-a 20 echipă care a depus cerere de înscriere pentru a ocupa locul vacant lăsat de braşoveni.

„Sunt 19 echipe înscrise, dintre cele cu drept de participare în noul sezon. Nu s-a înscris FC Braşov. A 20-a este cererea pe procedură a Metalului Reşiţa şi se va lua în calcul în situaţia în care rămân locuri vacante”, a declarat Aurel Braşoveanu, membru reprezentant al cluburilor din eşalonul secund în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal pentru Liga2.ro.

Astfel, cele 19 cluburi care au drept oficial să participe în noul sezon al Ligii 2 şi care au depus cerere sunt: Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureş, UTA, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, Dunărea Călăraşi, CS Afumaţi, Olimpia Satu Mare, Luceafărul Oradea, Dacia Unirea Brăila, Foresta Suceava, CS Baloteşti, Academica Clinceni, ASU Politehnica Timişoara, Ştiinţa Miroslava, Metaloglobus Bucureşti, SCM Piteşti, Ripensia Timişoara şi AFC Hermannstadt.

Federalii vor decide apoi dacă vor primi sau nu echipa lui Cătălin Rufă în Liga 2. Ar fi al doilea an consecutiv în care Metalul ar fi acceptat în eşalonul secund, cu toate că nu a obţinut acest drept pe teren, după ce a retrogradat.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

BĂRBAT CĂZUT ÎN FÂNTÂNĂ, SALVAT DE POMPIERI

Un bărbat de 69 de ani, din comuna dâmbovițeană Poiana, satul Poienița a fost la un pas de moarte, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri. Pompierii au intervenit rapid și au extras persoana din fântână, în cca. 10 minute. Este vorba de un bărbat de 69