LIDERI PSD AUDIAŢI DE DNA

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dimineata cu emotii pentru doi dintre liderii PSD. Adrian Tutuianu seful comisiei de control a SRI si totodata presedinte al PSD Dambovita, alaturi de Nicolae Badalau, presedinte executiv al PSD, au fost chemati in fata procurorilor DNA. Ambii au declarat ca au fost chemati doar in calitate de martor in dosare de coruptie.

Adrian Tutuianu a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca a fost chemat doar in calitate de martor, intr/un dosar, ce are legatura cu lucrari efectuate pe un drum judetean din Dambovita. Tutuianu nu a spus despre ce perioada este vorba, acesta fiind insa presedinte al CJD din iunie 2012 si pana in decmbrie 2016.

Tot astazi presedintel executiv al PSD, giurgiuveanul Nicoilae badalau, a fost chemat deasemene in fata procurorilor DNA. Acesta nu a precizat insa aproape nimic despre dosarul in care deasemenea, ca si Adrian Tutuioanu, a spus ca are doar calitatea de martor.

Decalaratie Nicolae Badalau, iesire sediun DNA

Nu sunt eu principalul actor. Este o cercetare în care am calitatea de martor. Fiul meu nu știu ce caută la DNA. Întrebați-l pe el. Atunci când vor avea nevoie de mine, cu siguranță voi veni și voi mai da informații. Au vrut să știe dacă cunosc o anumită speță. Nu știu despre această speță. Nu am avut nicio legătură. Nu știu dacă este dosar vechi sau nu”, a zis Nicolae Bădălău, la ieșirea din sediul DNA.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri