LICEUL BĂLENI, LA 150 DE ANI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Momente pline de emoție la Liecul tehnologic Udrea Băleau din comuna dâmbovițeană Băleni! Elevii, profesorii și autoritățile locale și judetene au sărbătorit, într-un cadu festiv, împlinirea a 150 de ani de activitate a unității de învățământ. La eveniment au fost invitați toți dascălii care au predat la acest liceu, dar și elevii care au făcut cinste localității!
Evenimentul s-a bucurat de prezența oficialităților locale și județene, dar și de cea a foștilor dascăli, care au predat la liceul din Băleni.

Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a ținut să le aducă un omagiu tuturor dascălilor care și-au desfășurat activitatea la Liceul din Băleni.
Un moment deosebit a fost creat de Florea Mușat, primarul comunei Băleni, careț la începutul discursuluiț le-a cerut tuturor să țină un moment de reculegere, în memoria dascălilor care au plecat la cele veșnice. Apoi, edilul le-a solicitat actualilor profesori să aibe grijă ca tinerii din comună să aleagă școala din localitate, mai ales ca in ultimii ani s-au făcut investiții majore în privința educației, în Băleni.

Apoi, toți invitații au trecut prin cele patru ateliere organizate în sălile de cursuri. Unul culinar, unul istoric, unul cu produse tradiționale și altul care ilustra portul popular. Evenimentul s-a încheiat cu un deosebit spectacol de muzică și dansuri populare.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

INCENDIU AUTO ÎN TÂRGOVIȘTE

Incendiul a izbucnit la autoturism aflat în parcarea unui supermarket din Târgoviște, luni dimineața. Proprietarul a reacționat rapid. Incendiul a pornit de sub capota mașinii și numai intervenția promptă a celorlalți martori și a pompierilor a făcut ca incendiul să poată fi stins înainte să producă pagube majore. Pentru lichidarea