LĂSCAIE SE ÎNTRECE PE EL! A MERS LA CONCERT CU MAȘINA INSTITUȚIEI ȘI A BLOCAT POARTA POLIȚEI JUDEȚENE CU O PARCARE PE CONTRASENS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ionuț Lăscaie, directorul Direcției de Cultură a Consiliului Județean Dâmbovița, dă dovadă de un tupeu greu de imaginat. Individul a mers la un concert de colinde care se desfășoară la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, cu mașina instituției și a parcat-o pe contrasens, în fața Inspectoratului de Poliție Dâmbovița. In plus, de parcă n-ar fi fost de ajuns, individul a blocat cu bolidul chiar poarta de acces a Poliției.

Pe surse am aflat că Lăscaie a fost scos afară de poliție, însă ar fi neagat că a condus el și ar fi aruncat vina pe șoferul instituției. Tupeul de a minți îl putea costa scump, pentru că tânărul lungulețean uită că în zonă Poliția are montate mai multe camere de supraveghere. sic! În plus, când a parcat mașina, ofițerul de serviciu de la poarta de acces a IPJ Dâmbovița i-a atras personal atenția și i-a solicitat să mute mașina, însă Lăscaie l-a ignorat total. În cele din urmă, polițiștii nu l-au crezut pe Lăscaie și i-au aplicat o amendă contravențională. Lăscaie și-a recunoscut greșeala și nu a avut obiecțiuni de făcut.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri