LA SALONUL DE ÎNFRUMUSEȚARE, DOAR ÎN ANUMITE CONDIȚII

LA SALONUL DE ÎNFRUMUSEȚARE, DOAR ÎN ANUMITE CONDIȚII

Din izolare sau carantină, doamnele dar și domnii au încercat să păstreze totuși un aspect fizic plăcut. Dacă altădată saloanele de frizerie, coafură și cele de cosmetică erau arhipline, în această perioadă au avut lacătul pus. Starea de urgență a împiedicat desfășurarea activității. Odată cu încheierea stării de urgență acestea s-ar putea redeschide, dar doar cu respectarea unor condiții stricte de igienă și siguranță.

DECLARAȚIE RAED ARAFAT

„Este nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo. Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar”.

A declarat Raed Arafat. Utilizarea măștilor de protecție, a mănușilor de unică folosință atât pentru partea de coafură cât și pentru partea de cosmetică este o altă măsură necesară. Clienții vor trebui să aibă la dispoziție dezinfectant și vor intra la rândul lor cu masca pe față. Pentru că accesul va fi limitat, vom asista cel mai probabil la o explozie de programări. Clienții vor fi programați telefonic, iar orele vor fi respectate cu strictețe. Saloanele vor investi mai mult în dezinfectanți și materiale sanitare. Administratori de saloane spun ca vor lua toate măsurile pentru a rămâne solidari cu clienții.

Andreea așteaptă cu nerabdare reluarea activitatii. La salonul ei au fost întotdeauna cereri foarte multe. Clientii au înțeles situația de acum iar pentru a-i proteja activitatea a fost oprita o perioada. La reluarea activitatii, siguranța clientilor și angajatilor va rămâne pe primul lor.

Comenteaza

comentarii

reclama ta