LA EI, IEPURASUL A VENIT MAI DEVREME!

LA EI, IEPURASUL A VENIT MAI DEVREME!

Rotary Club Targoviste a reusit sa aduca zambete pe chipurile unor copii care invata foarte bine, dar care provin din familii cu posibilitati financiare reduse. Elevi la Seminarul Teologic din Targoviste, copiii au primit cate 300 de lei si impreuna cu membrii Rotary au plecat la cumparaturi.

http://www.youtube.com/watch?v=_1eSB1k2uY4

Marius are 12 ani si isi doreste sa devina preot. Este elev in clasa a V-a la Seminarul Teologic „Sfantul Ioan Gura de Aur” din Targoviste. Este un copil care invata foarte bine, asa cum fac si colegii lui. Toti provin din mediul rural, din familii cu posibilitati financiare reduse, dar care au rezultate foarte bune la invatatura.

Luiza este din localitatea Visinesti si sta la caminul seminarului, pentru ca i-ar fi fost greu sa faca naveta. Spune ca si-a dorit foarte mult sa vina la oras sa invete si este recunoscatoare pentru aceasta sansa. Pe parinti ii vede in fiecare sfarsit de saptamana, dar orice efort merita pentru ca ea sa poata sa studieze la una dintre cele mai bune unitati de invatamant.

Si povestea acestor micuti de aur poate continua. Stefania, de exemplu, isi doreste sa devina politician. O sa fie insa un politician diferit de cei din zilele noastre, carora, spune ea, le lipseste bunatatea.

Rotary Club Targoviste l-a ajutat pe iepurasul de Paste sa vina la acesti micuti mai devreme. 20 de copii au primit cate 300 de lei, cu care au fost la cumparaturi. Un membru Rotary Club a fost tot timpul langa ei, iar AITT s-a ocupat de transportul in siguranta al elevilor de la scoala la supermarket. Copiii au putut sa isi cumpere ceea ce si-au dorit. Si-au luat multe dulciuri, in special iepurasi de ciocolata, dar si multe rechizite. Mai mult, nu au uitat din acesti banuti sa cumpere daruri si pentru familia lor.

Rotary Club Targoviste este un club al oamenilor de afaceri care promoveaza intr-ajutorarea in comunitate, pentru o societate mai buna.

ECHIPA: Madalina Zabava / Valentin Rusanu

Comenteaza

comentarii

reclama ta