INVESTIȚII ÎN BĂLENI

INVESTIȚII ÎN BĂLENI

Primavara vine cu investiții mult așteptate în comuna dâmbovițeană Băleni. Pe șantier se lucrează de zor pentru a ridica un dispensar medical, o grădiniță cu program prelungit și pentru finalizarea unei lucrări începute de ani buni, dar care o perioadă a fost blocată, este vorba despre atelierele mecanice ale liceului tehnologic. Investițiile sunt realizate prin PNDL și susținute și de la bugetul local.
La investițiile aflate în derulare prin PNDL, partea de finanțare a primăriei Băleni este de 750.000 de lei. Cele două obiective, grădinița cu program prelungit și dispensarul medical au termen de finalizare de doi ani.
Atelierele mecanice ar fi trebuit să fie finalizate de mulți ani, însă investiția a fost blocată. Edilul șef anunță că vor fi gata în acest an, după câștigarea unui proces. Mai mult, dotările există și vor fi puse la dispoziția elevilor. Acesta face și un apel la părinți și copii să se orienteze și către clasele profesionale pentru că vor avea la dispoziție toate mijloacele pentru a se califica într-o meserie.
Pe șantier se lucrează, iar primarul speră că investițiile vor fi finalizate la timp și date ăn folosință.

Comenteaza

comentarii

reclama ta