ÎNJUNGHIAT DE DOI MINORI

ÎNJUNGHIAT DE DOI MINORI

UPDATE: Tribunalul Călărași a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de tânărul din  Modelu bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

La numai o zi distanță de crima de la Titu care a îngrozit România, un alt incident șocant a avut loc la Călărași. Un bărbat a fost înjunghiat de doi minori chiar în incinta stadionului Dunărea Călărași. Bărbatul a reușit să ceară ajutor și imediat a fost preluat de un echipaj de ambulanță. Cei doi atacatori au fugit, dar au fost prinși de polițiști după două ore.

Incidentul s-a produs chiar în incinta stadionului Dunărea Călărași. În urma unei altercații, bărbatul de 28 de ani a fost înjunghiat de doi tineri în zona șoldului. Aceștia l-au lăsat pe bărbat într-o baltă de sânge și au fugit de la fața locului. Un echipaj de ambulanță a ajuns imediat și a preluat victima. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Călărași.

Medicii au reușit să-l stabilizeze și este în afara oricărui pericol. Imediat polițiștii au format filtre pentru a-i căuta pe atacatori. Cei prezenți la stadion au fost șocați de scenele întâmplate.

Atacatorii au fost prinși după două ore de căutări. Este vorba despre doi minori, unul de 16 și altul de 15 ani. Cei doi au fost reținuți și audiați.

Incindentul vine după ce în urmă cu două luni de zile, alți doi minori au atacat doi soți care îi luaseră la ocazie. Atunci un adolescent de 17 ani l-a înjunghiat pe şofer, iar cel de 16 ani a atacat-o pe femeie, care a reușit să scape cu viață.

 

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta