ÎNFRÂNGERE PENTRU PETROLUL PLOIEȘTI

ÎNFRÂNGERE PENTRU PETROLUL PLOIEȘTI

Petrolul Ploiești a suferit înfrângere în fața celor de la FC Argeș, pe teren propriu. Meciul disputat pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat 1-2. Pentru oaspeți au marcat Vasile Buhăescu și Barbu. Golul pentru Petrolul Ploiești a fost marcat de Robert Moldoveanu. Petrolul ajunge, din nou, în afara podiumului, ocupând poziția a patra, la opt puncte distanță de liderul Academica Clinceni.
Eşec acasă pentru Petrolul Ploiești în etapa a-29-a a Ligii a doua de fotbal. Jucătorii lui Mulţescu au suferit prima înfrângere a sezonului pe Ilie Oană şi au ratat şansa de a urca pe loc de promovare. Meciul Petrolul Ploiești-FC Argeș s-a încheiat 1-2. Vasile Buhăescu a marcat în poarta fostei sale echipe.
Răspunsul gazdelor a venit imediat. După pauză Cătălin Barbu a marcat pentru FC Argeș iar Petrolul nu a mai putut să egaleze. Petrolul a ajuns în afara podiumului, ocupând, acum, poziţia a patra, la opt puncte distanţă de liderul Academica Clinceni, şi la o singură lungime în spatele lui “U” Cluj şi Chindia Târgovişte. Echipa lui Mulțescu va juca duminică în deplasare la Oradea, și marți la Mioveni.

Comenteaza

comentarii

reclama ta