ÎNFRÂNGERE CU CÂNTEC

ÎNFRÂNGERE CU CÂNTEC

Infrangere ciudata pentru Chindia in Ilfov, la Afumati, pe terenul unei formatii proaspat promovata in Liga a II-a: Targovistea lui Nicu Croitoru a pierdut cu 2-1, incasand doua goluri intr-un sfert de ora, pe final. Fanii Chindiei si-au acuzat favoritii ca au trantit meciul, pentru pariuri.

Honciu a deschis scorul repede, in minutul 4, la prima actiune de a atac a oaspetilor pe terenul de la Afumati. A urmat o repriza care trebuie repede stearsa din memoria spectatorilor, doar vreo 200 la un joc netelevizat. Chindia a facut pasul inapoi imediat dupa gol, dar gazdele nu s-au apropiat de poarta lui Căbuz. La reluare, terenul s-a inclinat de tot spre buturile dambovitenilor. Verdes a ratat prima mare ocazie a ilfovenilor, in minutul 60, singur cu goalkeeper-ul Chindiei. Zaharia a egalat un sfert de ora mai tarziu, din mijlocul unei defensive adormite. La 1-1, Ispas a ratat doua sanse mari, dincolo. Pe contraatac, dupa o minge gresita de Nisipeanu, Zaharia a scapat singur cu Căbuz, de la limita ofsaid-ului, si a inscris pentru un rezultat care naste suspiciuni si sentimente contradictorii. Afumati – Chindia 2-1, iar pentru oaspeti pana si barajul devine aproape imposibil.

In mediul online si nu numai, fanii Chindiei si-au acuzat favoritii de aranjament pentru pariuri. Combinatia oaspetii conduc la pauza, gazdele castiga la final, a primit cote intre 27 si 30 la casele de pariuri online. In modulul live, se pare ca Targovistea a avut cota mai mare sa castige la 1-0 decat la 0-0.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta