INDIVIDUL CARE ȘI-A VIOLAT FIICA ADOPTIVĂ, DE 13 ANI, IMOBILIZATĂ ÎNTR-UN SCAUN CU ROTILE, VA STA MAI PUȚINI ANI DUPĂ GRATII

INDIVIDUL CARE ȘI-A VIOLAT FIICA ADOPTIVĂ, DE 13 ANI, IMOBILIZATĂ ÎNTR-UN SCAUN CU ROTILE, VA STA MAI PUȚINI ANI DUPĂ GRATII

Bărbatul de 38 de ani, din Târgoviște, care și-a violat fiica de doar 13 ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, va sta mai puțini ani în închisoare. Instanța dâmbovițeană l-a condamnat la 8 ani de închisoare, însă bărbatul a făcut apel. Judecătorii de la Curtea de apel Ploiești au hotărât reducerea pedespei de la 8 ani la 6 ani. Decizia este definitivă.

Târgoviștenaul a fost arestat în luna aprilie , după ce fata de 13 ani a dat naștere unui copil. Testele ADN au stabilit că tatăl nou-născutului este și tatăl fetei. Bărbatul a fost acuzat că și-a violat fata adoptivă, o adolescentă de 13 ani, imobilizată într-un scaun cu rotile, diun cauza unei tetrapareze.

Anchetatorii au stabilit că fata ar fi fost abuzată sexual de acest individ timp de un an de zile, însă minora nu a scos o vorbă, cel mai probabil, de frică. Copila de 13 ani, alături de mamă, concubinul şi 5 fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, locuiau în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Mariadin Târgoviște.

Comenteaza

comentarii

reclama ta