INCENDIU VIOLENT

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

 

PLOIEŞTI, PRAHOVA

Incendiu violent în Ploieşti! O anexă gospodarească s-a aprins, iar focul s-a propagat şi la acoperişul unei case. Patru autospeciale cu apă şi spuma au intervenit de urgenţă, iar 23 de pompieri s-au luptat cu flăcările. Un bărbat de 67 de ani a suferit arsuri de gradul II şi de gradul III şi a fost transportat la spital.

Vâlvătaia de pe strada Izvoare, din Ploieşti, a pornit de la o anexă gospodărească, de aproximativ 40 mp şi s-a extins rapid la acoperişul unei case. În casă se afla un bărbat de 67 de ani, care a devenit şi victima flăcărilor. A suferit arsuri pe 7% din suprafaţa corpului, de gradul II şi de gradul III. 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă au intervenit rapid, plus un echipaj SMURD. Pentru că viscolul a înteţit focul, o a patra autospecială de la Detaşamentul 2 Ploieşti a ajuns la faţa locului. În total, au intervenit 23 de militari.

La scurt timp, un alt incendiu a avut loc în Buşteni, în cartierul Poiana Ţapului. Un bărbat de aproximativ 67 de ani a fost găsit decedat în locuinţă, cel mai probabil după ce s-a intoxicat cu fum. S-a aprins doar coşul de fum, care a ars doar la nivelul podului. Pompierii au intervenit şi aici cu 2 autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

ASISTENTE DE LA ATI S-AU BĂTUT ÎN SPITAL. MOTIVUL: GELOZIE

Scene incredibile într-un spital din România, în plină pandemie. Când toate cadrele medicale ar trebui să se îngrijească de evoluția pacienților din spital, iar unitățile medicale sunt pline, două asistente din Giurgiu au găsit de cuviință să se ia la bătaie. Întreaga poveste a fost făcută publică de una dintre