INCENDIU VIOLENT

INCENDIU VIOLENT

 

PLOIEŞTI, PRAHOVA

Incendiu violent în Ploieşti! O anexă gospodarească s-a aprins, iar focul s-a propagat şi la acoperişul unei case. Patru autospeciale cu apă şi spuma au intervenit de urgenţă, iar 23 de pompieri s-au luptat cu flăcările. Un bărbat de 67 de ani a suferit arsuri de gradul II şi de gradul III şi a fost transportat la spital.

Vâlvătaia de pe strada Izvoare, din Ploieşti, a pornit de la o anexă gospodărească, de aproximativ 40 mp şi s-a extins rapid la acoperişul unei case. În casă se afla un bărbat de 67 de ani, care a devenit şi victima flăcărilor. A suferit arsuri pe 7% din suprafaţa corpului, de gradul II şi de gradul III. 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă au intervenit rapid, plus un echipaj SMURD. Pentru că viscolul a înteţit focul, o a patra autospecială de la Detaşamentul 2 Ploieşti a ajuns la faţa locului. În total, au intervenit 23 de militari.

La scurt timp, un alt incendiu a avut loc în Buşteni, în cartierul Poiana Ţapului. Un bărbat de aproximativ 67 de ani a fost găsit decedat în locuinţă, cel mai probabil după ce s-a intoxicat cu fum. S-a aprins doar coşul de fum, care a ars doar la nivelul podului. Pompierii au intervenit şi aici cu 2 autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta