INCENDIU LA UN DEPOZIT DE FURAJE! FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT! VIDEO!

INCENDIU LA UN DEPOZIT DE FURAJE! FOCUL A FOST PUS INTENȚIONAT! VIDEO!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au fost solicitați marți nopate, în jurul orei 23.25, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Rădoiești Deal, unde se aflau cca. 1000 de baloți de lucernă.
Ajunși la locul intervenției cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă de capacitate mare, pompierii au reușit localizarea rapidă a focului, evitând propagarea lui la anexele gospodărești din apropiere și la mai multe bunuri materiale amplasate în vecinătate.
Incendiul a fost lichidat după aproximativ patru ore de intervenție, pompierii militari fiind nevoiți să alimenteze de mai multe ori autospecialele cu apă dintr-o baltă de pe raza localității, aflată la aproximativ 1,5 km de locul evenimentului. Valoarea pagubelor și a bunurilor salvate a fost apreciată la câte 10000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul a fost provocat intenționat de către o persoană necunoscută, motiv pentru care acest caz a intrat în atenția poliției pentru cercetări.

SURSA VIDEO: ISU TELEORMAN

Comenteaza

comentarii

reclama ta