INCENDIU ÎNTR-O CASĂ DIN TÂRGOVIȘTE

INCENDIU ÎNTR-O CASĂ DIN TÂRGOVIȘTE

A fost panică, joi seară, într-un cartier din Târgoviște! Un incendiu violent a izbucnit într-o casă de pe strada Maior Coravu.
Imediat cum s-a dat alarma, pompierii au ajuns la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă, și cu o ambulanță SMURD. Focul ardea într-o cameră a locuinței, dar incendiul a fost domolit repede de către pompieri. Intervenția a fost una dificilă pentru că în încăpere erau depozitate foarte multe lucruri.

Se presupune că cei doi locatari, un bărbat de 62 de ani și concubina sa, în vârstă de 60 de ani, ar fi dat foc din greșeală. Ambii au suferit arsuri ușoare și au fost duși cu ambulanțele la Spitalul de Urgențe din Târgoviște, unde medicii le-au acordat îngrijiri medicale. Vecinii care au alertat autoritățile spun că cei doi umblă mai tot timpul băuți și fac scandal în fiecare seară. Deși au o casă într-un cartier renumit al Târgoviștei, cei doi ar trăi din ajutoarele sociale. Din primele date , se pare că focul ar fi pornit de la o lumînare uitată aprinsă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta