INCENDIU DE VEGETAȚIE EXTINS LA UN PARC AUTO

INCENDIU DE VEGETAȚIE EXTINS LA UN PARC AUTO

Un incendiu de vegetație a adus panică duminică după-amiaza în Prahova. Focul s-a extins la un parc de dezmembrări auto și flăcările au invadat rapid peste 30 de caroserii. În apropiere se află și un centru comercial. Pompierii au intervenit rapid cu 6 autospeciale și au reușit să stingă focul. Cel mai probabil a fost pus intenționat pentru a curăța terenul, dar nu a fost supravegheat.
Incendiu vegetație uscata a avut loc în Blejoi. Din cauza vântului, focul s-a propagat rapid la un parc de dezmembrări auto. Inițial la fața locului au fost trimise trei autospeciale. Pompierii au solicitat întăriri după ce incendiul a ajuns la parcul auto si a cuprins 30 de caroserii. În total șase autospeciale au acționat pentru stingerea focului.
În apropiere se afla și un centru comercial, însă nu a fost pericol de propagare. Incendiul s-a manifestat pe o suprafata de aproximativ 500 mp, la parcul de dezmembrări auto și a pornit de la incendiul de vegetație uscata care se manifesta pe o suprafață de aproximativ 1000 mp. Pompierii au reușit să localizeze focarele și l-au lichidat după două ore.

Comenteaza

comentarii

reclama ta