ÎN CĂUTAREA PRIMULUI JOB

ÎN CĂUTAREA PRIMULUI JOB

Absolvenţii Universităţii Valahia din Târgovişte au avut ocazia să ia contactul cu angajatorii de pe piaţa muncii din Dâmboviţa în cadrul unui târg de joburi organizat special pentru ei. Târgul a avut loc în campusul universităţii şi a reunit angajatori din domeniul ingineriei, managementului, resurselor umane şi comunicării. Trustul MDITV a fost prezent cu o ofertă generoasă.

Aceasta a fost cea  de-a doua ediţie a târgului de job-uri pentru studenţi, organizat de  Universitatea Valahia din Târgovişte. La eveniment au luat parte  zeci de societăți cu oferte de job-uri în domenii precum inginerie, automatizări, resurse umane, asigurări, vânzări, contabilitate-finanțe, management, relația cu clienții, IT, logistică, comunicare-marketing sau cercetare-dezvoltare, scopul fiind acela de a facilita studenţilor absolvenţi întâlniri directe cu angajatorii.

 

Deşi mulţi nu au terminat încă facultatea, au dorit să-şi încerce norocul şi au pornit în căutarea primului job. Nu au experienţă dar spun că sunt dornici să înveţe.

 

Postul regional de televiziune MDI Târgoviște a fost prezent cu o oferta generoasă pentru tinerii care vor să lucreze în cadrul trustului nostru, ca jurnaliști sau în domeniul marketing.

MDI TV este prima televiziune regională din România care se recepţionează în judeţele: Dâmboviţa, Argeş, Prahova, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa şi Teleorman. Postul de televiziune regionala MDI TV se afla pe lista must carry întocmită de Consilul Naţional al Audiovizualului.

Comenteaza

comentarii

reclama ta