ÎN BEZNĂ PRINTRE NĂMEŢI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Viscolul i-a lăsat în beznă pe 900 de săteni din Mărgineni, judeţul Prahova. Autorităţile au hotărât să nu închidă şcolile, însă, un drum judeţean a fost blocat din cauza ninsorii abundente şi a vântului puternic care a spulberat zăpada.

Din cauza viscolului, aproape 900 de săteni din localitatea prahoveana Margineni au rămas fără curent electric, 12 echipe acţionând pentru a remedia avaria. Şcolile nu au fost închise în judeţ, dar drumul judeţean 144 a fost blocat temporar. Mai multe vehicule au rămas în drum, iar altele au fost întoarse de autorităţi.

Între satele Floreşti şi Nedelea au rămas înzăpezite un microbuz, patru autoturisme şi un tir.

Angajaţii unei companii, care se pregăteau să intre la schimbul trei au ajuns pe un alt drum la serviciu.

Autoritatile le din Prahova confirmă că situaţia a revenit la normal şi nu mai sunt probleme, dar avertizarea meteorologică pentru judeţ se menţine.

 

 

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

EDUCATOAREA BĂTĂUŞĂ A FOST DATĂ AFARĂ!

Steluţa Mitrea, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Ialomiţa ne-a declarat în urmă cu puţin timp că educatoarea care s-a filmat în timp ce loveşte un copilaş a fost data afară. “S-a întâmplat la grădiniţa de la Şcoala Gimnazială  Aurel Vlaicu – Feteşti. De dimineaţă, la ora 7.45, am fost prezentă