ÎN AŞTEPTAREA NUMERELOR PROVIZORII

ÎN AŞTEPTAREA NUMERELOR PROVIZORII

TÂRGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA

Zeci de șoferi s-au revoltat în fața serviciului de înmatriculari din județul Dâmbovița, după ce au bătut drumul degeaba de mai multe ori. Au fost chemați marți dimineața, însă, li s-a închis ghișeul în nas, spun oamenii. S-a ajuns în această situație din cauza lipsei de personal. Puținii angajați care au mai rămas nu fac față numărului mare de solicitări.

Oamenii au făcut coadă la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Dâmboviţa, de la 3 dimineaţa, pentru a face lista de aşteptare, aşa cum li s-a spus cu o săptămână în urmă. La ora 8 când s-a deschis ghişeul, oamenii spun că s-au lovit de o nouă amânare.

Tânărul din imagini a venit cu avionul din Belgia special pentru a-şi lua numere provizorii în ziua în care i s-a spus să vină. Şi el, ca şi ceilalţi şoferi a primit o nouă amânare.

Oamenii spun că aceasta este una dintre cauzele care îi determină să îşi înmatriculeze maşinile în Bulgaria.

Reprezentanţii Serviciului de Înmatriculări spun că această situaţie este generată de lipsa de personal. Marţi, erau doar doi oameni în spatele ghişeelor care se ocupau de programările făcute on-line de cei care vor să-şi înmatriculeze maşinile.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta