ÎMPRUMUTURI RAPIDE PENTRU NEVOI PERSONALE

ÎMPRUMUTURI RAPIDE PENTRU NEVOI PERSONALE

CAR Învăţământ oferă membrilor o alternativă pentru a ieşi din impas, atunci când au nevoie urgentă de bani sau când au cheltuieli neprevăzute. Fie că vorbim despre împrumuturile tradiţionale sau despre cele promoţionale, dobânzile rămân fixe şi sunt printre cele mai mici, pornind de la 7.58% şi ajungând până la 14% pe an. Doamna Alina este membru CAR Învăţământ din anul 2003 şi spune că aceasta dezie se regăsesşte printre cele mai bune pe care le-a luat până acum.

Domnul Cătălin s-a înscris la CAR Învăţământ la sfârşitul anului 2004. Casa de Ajutor Reciproc i-a fost de mare ajutor în cel mai important moment din viaţa sa, de până acum, momentul în care a hotărât să se căsătorească.

Doamna Georgeta a lucrat 29 de ani la CAR Învăţământ. Acum a rămas aproape de instituţie, fiind membru. Le recomandă tuturor cunoscuţilor să apeleze cu încredere la instituţia financiară, ori de câte ori au nevoie.

Casa de Ajutor Reciproc este deschisă tuturor colaborărilor, de orice fel.

Cei peste 4 300 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a salariaţilor din Învăţământ se bucură de oferte promoţionale tot timpul anului. Reprezentanţii CAR Învăţământ îi invită pe cei interesaţi să li se alăture în sediile din Târgovişte, Titu sau Găeşti.

Comenteaza

comentarii

reclama ta