IMPACT VIOLENT – TÂRGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA

IMPACT VIOLENT – TÂRGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA

Impact violent pe o stradă din Târgovişte! Un conducător auto nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare şi a fost izbit în plin de o dubă, care circula regulamentar. Autoturismul a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului. Două persoane au ajuns la spital.

Accidentul s-a întâmplat în Cartierul Matei Voievod, din municipiul Târgovişte. Un şofer a vrut să intre în cartier, dar nu s-a asigurat şi a fost izbit în plin de o dubiţă, are circula regulamentar, pe sensul de mers spre Târgovişte. Impactul a fost atât de puternic în cât autoturismul a fost proiectat într-un copac şi avariat serios.

În urma accidentului au rezultat două victime, una din autoturism, una din dubă. Ambele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Localnicii spun că în zonă se produc mereu accidente din cauză că se circulă cu viteză.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj de descarcerare. Traficul a fost blocat pe un sens de mers timp de zeci de minute. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta