IMPACT DEVASTATOR PE DN72

IMPACT DEVASTATOR PE DN72

O mamă și fiul ei au murit într-un impact devastator care a avut loc duminică seara pe DN72 în Prahova la limita cu județul Dâmbovița. Șoferul mașinii în care se aflau femeia și fiul ei nu s-a asigurat când a intrat în intersecție și s-a izbit de un camion plin cu var. Omul a murit și el la spital, chiar pe masa de operație. Șoferul camionului a fost transportat de urgență la Spitalul din Ploiești. Intersecția este cunoscută din cauza tragediilor care s-au petrecut aici de-a lungul timpului și asta pentru că, spun localnicii, indicatorul STOP este mascat de pomi.

Camionul cu var nestins s-a răsturnat în afara părţii carosabile după impact, iar autoturismul a fost aruncat între peretele unui bar şi un stâlp de înaltă tensiune. A fost nevoie de un echipaj de la descarcerare pentru a-i scoate pe ocupanţi, dar femeia de 30 de ani şi fiul ei de 10 ani erau deja fara suflare.

Primele date indică faptul că şoferul autoturismului în care se aflau mama și copilul, domiciliați în București, a intrat de pe drumul județean în intersecţie, spre șoseaua națională, fără să se asigure. A urmat impactul cu camionul încărcat cu 20 de tone de var, care se deplasa regulamentar.

Polițiștii spun că în intersecţie sunt semne de circulaţie, iar șoferul autoturismului trebuia să acorde prioritate camionului care se deplasa regulamentar.Conducatorii auto sunt internați la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, iar starea celui care a provocat tragedia este gravă, acesta fiind în comă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta