IMAGINI GOAZNICE! O TÂNĂRĂ DIN DÂMBOVIȚA, BĂTUTĂ CRUNT DE O RUDĂ! TOTUL A FOST FILMAT! DE FRICĂ, FATA A TĂCUT !

IMAGINI GOAZNICE! O TÂNĂRĂ DIN DÂMBOVIȚA, BĂTUTĂ CRUNT DE O RUDĂ! TOTUL A FOST FILMAT! DE FRICĂ, FATA A TĂCUT !

Imagini de o cruzime ieșită din comun au fost făcute publice după aproape doi ani! O tânără din Crevedia, pe atunci minoră, a fost bătută de o altă fată, se pare rudă de-a ei. Scenele s-ar fi petrecut în casa iubitului victimei și au fost filmate de un minor care a venit cu agresoarea în casa tânărului. Victima ne-a povestit în excluxivitate calvarul prin care a trecut.

„Totul s-a petrecut în 2017. Eram în casa iubitului meu de atunci. La un moment, acesta a plecat la magazin și m-am trezit în casă cu agresoarea, care este și rudă de-a mea. Era împreună cu un tânăr, prieten al iubitului meu de atunci. Acesta a și filmat cu telefonul scenele groaznice. M-a luat la bătaie și nu am putut riposta. Nu am spus nimic de frică și de rușine. Acum am văzut că imaginile au apărut în spațiul public și m-am trezit cu poliția la ușa. La poliție am fost întrebată dacă vreau să depun plângere și am negat. Însă, acum o să merg și o să depun plângere ”.

Imaginile groaznice au fost făcute public în presa națională și au fost prezentate eronat. Jurnaliștii au spus că este vorba de o bonă bătută de părinții copilului pe care-l îngrijea, pentru că ar fi furat bijuterii din casă și că totul s-ar fi întâmplat la Suceava.

“Nu am fost bonă niciodată și n-am lucrat în Suceava”, ne-a declrat Mădălina. Revoltată, fata ne-a mărturisit că nu înțelege cum s-a ajuns la asemenea dezinformări.

Comenteaza

comentarii

reclama ta