IDILĂ CU CÂNTEC PESTE HOTARE

IDILĂ CU CÂNTEC PESTE HOTARE

Povestea de dragoste dintre un tânăr dâmboviţean, de 24 de ani, şi un bărbat de 78 de ani din Anglia a devenit virală în toată Europa. Florin recunoaşte relaţia cu bătrânul şi spune că îşi va trai viaţa cum vrea, fără să se lase afectat de comentariile celor din jur. Familia îi respectă decizia şi îl susţine în carieră, însă, băiatul nu va veni niciodată acasă cu cel cu care a decis să se căsătorească.

Presa din Marea Britanie a dezvaluit idila celor doi bărbaţi între care există o diferenţă de vârstă de 54 de ani. Florin spune că diferenţa de vârstă nu îl deranjează deloc şi că, în ciuda comentariilor răutăcioase, se simte bine şi îşi trăieşte viaţa fericit.

Tânărul spune că încearcă să îşi ţină familia departe de acest scandal. Părinţii au aflat despre relaţia sa cu Philip tot din presa străină.

Băiatul spune că şi-a dat seama că îl atrag bărbaţii la vârsta de 15 ani. Îi plăceau şi fetele, însă nu avea ochi decât pentru reprezentanţii sexului puternic. În Anglia, nu doar că şi-a dezvoltat cariera de model, ci a avut libertatea să îşi arate înclinaţiile sexuale. De şapte luni, Florin locuieşte în aceeaşi casă cu Philip, fost preot paroh în Eastry, şi spun că planurile lor de nuntă sunt cât se poate de reale.

„Nu mai am prea mult de trăit, aşa ca vreau să mă bucur de restul vieţii alături de persoana pe care o iubesc. Vreau să profit din plin de asta. Viaţa mea s-a schimbat imens, pentru că de la preotul muncitor, corect şi devotat, am ajuns să mă îndrăgostesc de un tânăr şi să-mi doresc să-mi petrec restul vieţii cu el. Am făcut acest anunţ public pentru că îmi doresc ca Biserica (n.r. – Anglicană) să-şi schimbe atitudinea faţă de această problemă a căsătoriei între persoanele de acelaşi sex. Sunt convins că foarte mulţi preoţi îşi doresc un partener, dar sunt obligaţi să n-o facă de către regulile Bisericii”, a mărturisit reverendul la BBC. Nu de aceeaşi părere este, însă, Biserică Ortodoxă.

În satul dâmboviţean Vişina, de unde este tânărul de 24 de ani, localnicii sunt uimiţi de alegerea băiatului.

Florin vrea să devină model cunoscut în toată lumea, dar spune că îşi va urma cariera în România. Vrea să se întoarcă în ţară pentru că spune că i s-a luat de vremea ploioasă şi mohorâtă din Anglia. Deşi părinţii îi respectă deciziile, tânărul nu are de gând să vină cu soţul său la Vişina. Dacă se vor instala în ţară, vor locui, cel mai probabil, în Bucureşti sau Florin va fi nevoit să facă navetă Bucureşti-Londra. Până acum au fost în România de zeci de ori împreună, dar niciodată acasă la băiatul de 24 de ani.

Comenteaza

comentarii

reclama ta