HOŢUL DE MAŞINI DIN NUCET A TRECUT LA TELEFOANE

HOŢUL DE MAŞINI DIN NUCET A TRECUT LA TELEFOANE

Adolescentul de 16 ani, din comuna dâmboviţeană Nucet, care a furat patru maşini într-o singură noapte, la începutul lunii octombrie, nu s-a învăţat minte. Aflat sub control judiciar pentru faptele sale, acesta a furat din nou, de aceasta dată, telefoane mobile.

După ce a furat cele patru maşini, pe care le-a distrus, tânărul dădea vina pe complicele său că l-a întărâtat să se urce la volan, deşi nu ştia să conducă, dar şi pe alcoolul care i-a luat minţile. Fără urme de regret, acesta părea chiar mândru de isprava sa, ajutat fiind de un alt băiat de 13 ani. La doar două săptămâni, Alberto a comis-o din nou. Împreună cu alţi doi băieţi, de vârstă cu el, au spart o sală de sport de la o unitate de învăţământ din Nucet şi au sustras trei telefoane mobile. Nici de această dată nu s-au bucurat prea mult de prada lor, întrucât au fost depistaţi repede de autorităţi.

Se pare că teama de poliţie nu l-a împiedicat să fure iar. Acum, băiatul de 16 ani s-a ales cu un nou dosar pentru furt. În cazul său, pentru că este minor, procurorii au decis menţinerea controlului judiciar. Rămâne de văzut dacă adolescentul s-a învăţat minte sau dacă va comite o nouă infracţiune.

 

Comenteaza

comentarii

reclama ta