HOTII DE APOMETRE LOVESC DIN NOU!

HOTII DE APOMETRE LOVESC DIN NOU!

Hotii de apometre au mai dat o lovitura in Targoviste. Dupa ce numai in aprilie in jur de 100 de apartamente au fost lasate fara apometre in microraionul VI din municipiu, chiar pe 1 mai, hotii i-au vizitat pe locatarii unui bloc din microraionul XI. Au furat toate apometrele dintr-o scara, lasandu-i pe oameni si fara apa, chiar de sarbatori. Politistii nu au prins pana acum pe nimeni.

http://www.youtube.com/watch?v=BJZKvRwQFDw

Locatarii s-au trezit dimineata ca nu le curge strop de apala robinet. Cand au iesit pe scara, nu au mai gasit nici macar un apometru. Hotii au dat lovitura chiar pe 1 mai.
Targovistenii si-au facut de curand o noua instalatie pentru apa. Au platit abia prima rata firmei care a executat lucrarile, iar acum s-au trezit ca trebuie sa scoata alti bani din buzunare.

Oamenii nu au auzit nimic suspect noaptea trecuta, insa banuiesc cine le-ar fi putut fura apometrele. Sunt convinsi ca le-au sustras pentru bronzul pe care il contin si le-au dus la centrele de fier vechi. In timp ce hotii castiga 10 lei pe un kilogram, locatarii sunt nevoiti sa plateasca fiecare 70 de lei, pentru a-si cumpara noi apometre. Spun ca nu pot ramane fara apa, chiar de sarbatori.

O echipa de politie s-a deplasat la fata locului, pentru cercetari.

Cert este ca hotii de apometre i-au terorizat pe targovisteni. Numai luna trecuta au furat in jur de 100 de apometre, cele mai multe din microraionul VI. Hotii nu au fost prinsi nici pana acum.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Comenteaza

comentarii

reclama ta