GREVĂ ÎN PIAȚA CENTRALĂ DIN ALEXANDRIA

GREVĂ ÎN PIAȚA CENTRALĂ DIN ALEXANDRIA

Revoltă în piața centrală din Alexandria. Comercianții sunt nemultumiți din cauza taxelor dublate peste noapte și spun că nu au posibilitatea să platească atâția bani. Luni dimineață au ales să își țină tarabele închise, cu riscul de a se strica marfa.

Alexandrenii care au ajuns luni dimineață în piața centrală din Alexandria nu au avut de unde să cumpere tot ce aveau pe liste. Comercianții care vindeau la tarabele amplasate în piață au refuzat să își mai vândă marfa, fiind revoltați de taxele extrem de mari pe care sunt nevoiți să le achite lunar.

Situația a fost similară și în cupola în care se comercializează flori. Aici oamenii au pus afișe cu grevă și au refuzat să mai vândă florile, chiar dacă riscă să piardă foarte multți bani.

Vânzătorii au venit și cu propuneri pentru rezolvarea acestor situații conflictuale. Spun că sunt de acord să plătescă taxe mărite, dar nu atât de mult cât au stabilit reprezentanții primăriei pentru că nua au această posibilitate. Vânzările nu sunt pe măsura cheltuielilor pe care le suportă.

Comenteaza

comentarii

reclama ta